Portfolio

Zien jullie het al voor je? Jullie prachtige kindje in de hoofdrol van zijn of haar eerste film? Foto's zijn prachtig, bewegend beeld en geluid is onbeschrijflijk mooi! De eerste weken (lees jaren) vliegen aan jullie voorbij. Wat is het dan mooi om voor altijd terug te kunnen kijken op die prachtige eerste momenten samen? En wat een leuk idee om die prachtige eerste momenten te delen met jullie dierbaren op social media, als aanvulling op jullie geboortekaartje of zelfs al vervanging van het traditionele geboortekaartje?! Let's go digital!

Newborn lifestyle shoot ♡ Chloë Rose
Geplaatst op 7 augustus 2017

Vorig jaar september mocht ik de waanzinnige Toscaanse bruiloft van jouw papa en mama vastleggen, een avontuur om nooit te vergeten! Een grote eer vond ik het om af te reizen naar Helmond om jou te bewonderen, lieve kleine Chloë Rose! Precies 4 weekjes oud en alleen maar oog voor de camera. Er schuilt een kleine filmster in jou! Heel veel geluk lieve Linsey & Dennis!

Newborn lifestyle shoot ♡ Ella
Geplaatst op 2 augustus 2017

Jouw lieve papa en mama gaven elkaar het jawoord op de meest populaire datum van 2015, op 15 mei! Vanaf dat moment is er een mooie vriendschap ontstaan en ik kreeg de eer om jou, lieve kleine Ella, geboren op 9 november 2016, vast te leggen op video. Wat was het heerlijk om jullie te zien als kersverse ouders en Ella wat deed je het goed! Heel veel geluk samen!

Newborn lifestyle shoot ♡ Quinn
Geplaatst op 17 februari 2017

Dit prachtige kereltje is geboren op tweede kerstdag, wat een geweldig mooi kado om uit te pakken op zo'n bijzondere dag! In 2015 mocht ik de waanzinnige bruiloft van Joyce & André vastleggen. Wat een eer om weer af te mogen reizen naar Goes om dit mooie, nieuwe geluk vast te leggen! Gefeliciteerd paps en mams!

Newborn lifestyle shoot ♡ Teun
Geplaatst op 21 november 2016

Kleine Teun bleek al een echte filmster met 7,5 week! Wat een heerlijk lief mannetje! In 2015 kon ik door mijn zwangerschap het huwelijk van papa en mama niet vastleggen maar we hebben het stiekem een beetje ingehaald met jou lieve Teun! Welkom op de wereld!

Newborn lifestyle shoot ♡ Bram
Geplaatst op 27 september 2016

Op 6 september is deze kleine filmster geboren. De trotse ouders en grote broer van Bram verwelkomde MyNewbornVideo.nl twee weekjes later om het geluk vast te leggen. Een heerlijke middag, de liefde spatte er van af en klein Bram... die heeft voornamelijk geslapen!

Newborn lifestyle shoot ♡ Luca
Geplaatst op 28 maart 2016

Nog maar twee weekjes oud en nu al een filmster! Luca is geboren op dinsdag 8 maart 2016 en grote zussen Giulia en Alessia zijn maar wat trots! Hun kleine broertje wordt dagelijks bedolven onder ontelbare kusjes. Een prachtig gezin wat in deze clip duidelijk te zien is! Veel geluk samen!

Newborn lifestyle shoot ♡ Evie
Geplaatst op 30 november 2015

Enorm trots zijn we op kleine Evie, onze eigen filmster, geboren op 8 oktober 2015! En (natuurlijk) nu al in haar eigen eerste videoclip. Met mama als videograaf zullen er nog velen volgen!

Newborn lifestyle shoot ♡ Emily
Geplaatst op 22 november 2015

Maak kennis met vrolijke Emily! Ten tijde van de video 10 weekjes oud en gemaakt voor de camera! Deze vrolijke tante stopte niet met lachen en... papa en mama ook niet!

Newborn lifestyle shoot ♡ India Faye
Geplaatst op 24 juli 2015

4 weeks new, India Faye, een prachtige, lieve kleine meid nu al in de hoofdrol van haar eigen film samen met papa, mama en grote broer Valentijn en zijn beste vriendinnetje Zé. Heel veel geluk samen!