Jullie kleintje in de hoofdrol

Zien jullie het al voor je? Jullie prachtige kindje in de hoofdrol van zijn of haar eerste film? Foto's zijn prachtig, bewegend beeld en geluid is onbeschrijflijk mooi! De eerste weken (lees jaren) vliegen aan jullie voorbij. Wat is het dan mooi om voor altijd terug te kunnen kijken op die prachtige eerste momenten samen? En wat een leuk idee om die momenten te delen met jullie dierbaren op social media, als aanvulling op jullie geboortekaartje of zelfs als vervanging van het traditionele geboortekaartje?! Let's go digital!

 • Newborn lifestyle shoot ♡ Lowen

  Geboren op 1 april 2020, deze lieve kleine Lowen. En wat een trotse grote zus heb je! Door het coronavirus hebben je papa en mama het rustig aan moeten doen en werden onder andere de kraamvisites vervangen door raamvisites. Een bijzondere start met heel veel extra qualitytime thuis in jullie huis in Den Haag. Veel geluk met jullie mooie gezinnetje Denise & Denny!

 • Newborn lifestyle shoot ♡ Féline

  In 2015 was zus Emily de grote ster in haar eigen newborn clip en nu mocht ik voor Féline net zo'n mooie clip maken. Uiteraard onder toeziend oog van Emily én papa en mama! Wat een eer om wederom een mooie herinnering te mogen maken!

 • Newborn lifestyle shoot ♡ Cas

  Het is zo bijzonder om geluk vast te leggen, helemaal dit kleine geluk! Wat een charmeurs deze kleine Cas en zijn grote broer Teun (waar ik in 2016 ook al zo'n mooi clip voor mocht maken)! Lieve Cas, ik ben stiekem een beetje verliefd geworden op je mooie glimlach!

 • Newborn lifestyle shoot ♡ Chloë Rose

  Eerder mocht ik al de waanzinnige Toscaanse bruiloft van jouw papa en mama vastleggen, een avontuur om nooit te vergeten! Een grote eer vond ik het om af te reizen naar Helmond om jou te bewonderen, lieve kleine Chloë Rose! Precies 4 weekjes oud en alleen maar oog voor de camera. Er schuilt een kleine filmster in jou! Heel veel geluk lieve Linsey & Dennis!

 • Newborn lifestyle shoot ♡ Ella

  Jouw lieve papa en mama gaven elkaar het jawoord op de meest populaire datum van 2015, op 15 mei! Vanaf dat moment is er een mooie vriendschap ontstaan en ik kreeg de eer om jou, lieve kleine Ella, geboren op 9 november 2016, vast te leggen op video. Wat was het heerlijk om jullie te zien als kersverse ouders en Ella wat deed je het goed! Heel veel geluk samen!

 • Newborn lifestyle shoot ♡ Quinn

  Dit prachtige kereltje is geboren op tweede kerstdag, wat een geweldig mooi kado om uit te pakken op zo'n bijzondere dag! In 2015 mocht ik de waanzinnige bruiloft van Joyce & André vastleggen. Wat een eer om weer af te mogen reizen naar Goes om dit mooie, nieuwe geluk vast te leggen! Gefeliciteerd paps en mams!

 • Newborn lifestyle shoot ♡ Luca

  Nog maar twee weekjes oud en nu al een filmster! Luca is geboren op dinsdag 8 maart 2016 en grote zussen Giulia en Alessia zijn maar wat trots! Hun kleine broertje wordt dagelijks bedolven onder ontelbare kusjes. Een prachtig gezin wat in deze clip duidelijk te zien is! Veel geluk samen!

 • Newborn lifestyle shoot ♡ Kees

  Een paar weken voor de bevalling besloot ik tóch dat ik graag een newbornvideo wilde vlak na de geboorte. Na de geboorte wilde ik tóch een paar weken wachten. Gelukkig wist Wendy hier heel flexibel mee om te gaan ondanks haar druk bezette agenda en heeft voor ons een dierbare video gemaakt en ook nog eens megasnel bewerkt zodat we deze konden laten zien op ons kraamfeest. Bovendien was het een hele gezellig dag en hebben wij ons geen seconde opgelaten gevoeld. Dankjewel lieve Wendy! En een kus van Kees!

 • Newborn lifestyle shoot ♡ Bram

  Op 6 september is deze kleine filmster geboren. De trotse ouders en grote broer van Bram verwelkomde MyNewbornVideo.nl twee weekjes later om het geluk vast te leggen. Een heerlijke middag, de liefde spatte er van af en klein Bram... die heeft voornamelijk geslapen!