Over MyNewbornVideo.nl

Wie ben ik... ik ben Wendy, ik woon in Nieuwerkerk aan den IJssel, ben getrouwd met Sander, heb 3 katten, hou van sporten, lekker eten, zonvakanties, wintersport en ben in oktober 2015 mama geworden van kleine Evie.

Begin 2011 ben ik gestart met het filmen van bruiloften wat tot op de dag van vandaag nog steeds een even grote passie is als toen. Tijdens mijn zwangerschap van Evie is het idee ontstaan om newborn video's te gaan maken, een verlengde van een passie die ik al had: het vastleggen van liefde! Met deze gedachte is in 2015 MyNewbornVideo.nl geboren.

Werkwijze

Zien jullie ook de meerwaarde van een professionele video met jullie kleine spruit in de hoofdrol? Neem dan telefonisch of via e-mail contact met me op. Ik werk altijd op locatie, in jullie geval kom ik dus op kraamvisite bij jullie thuis. Het is geen styled shoot wat betekent dat er alleen pure, echte beelden geschoten worden. Een badje, een slaapje, een knuffel, een voeding... al deze momenten samen worden (discreet) vastgelegd alsof ik er niet bij ben. Zitten de opnames erop dan ga ik met de montage aan de slag en is het resultaat, afhankelijk van jullie pakketkeuze, uiterlijk binnen 10 werkdagen beschikbaar.