Digitaal geboortekaartje

Een blijvende herinnering van jullie zoon, dochter of tweeling? Al in de eerst week of wanneer de kleine een paar weekjes oud is? In bewegend beeld? Ik leg de prachtige eerste momenten van jullie kleine graag voor jullie vast! Geen styled shoot maar pure beelden van jullie momenten samen. Een badje, een slaapje, een voeding, een lach, een traan... al deze momenten worden discreet en zo onopvallend mogelijk vastgelegd. Naast dat er een hoofdrol is weggelegd voor jullie én jullie kleine spruit zullen ook andere details worden vastgelegd zoals bijvoorbeeld de babykamer, het geboortekaartje, eventuele grote broers/zussen of huisdieren, de zee aan roze of blauwe felicitatiekaarten... En het eindresultaat? Een prachtige videoclip van die waardevolle eerste momenten samen. Een mooi digitaal geboortekaartje om te delen met jullie vrienden en familie!

Dit ben ik

Na voor verschillende bedrijven gewerkt te hebben in de online marketing en e-commerce ben ik in 2011 gestart met het filmen van bruiloften onder de naam MyWeddingVideo.nl. Tijdens mijn eerste zwangerschap (Evie is geboren in 2015) is het idee ontstaan om newborn video's te gaan maken, een verlengde van een passie die ik dus al had: het vastleggen van liefde! Met deze gedachte is in 2015 MyNewbornVideo.nl geboren.

Ik woon en werk vanuit Nieuwerkerk aan den IJssel, ben getrouwd met Sander, heb inmiddels 3 lieve kindjes (Evie, Tijn & Davi), heb daarnaast 5 alpaca's (Joop, Guus, Ted, Freek & Bloem), 11 kippen (hebben ook allemaal een naam, mail me als je ze wilt weten), 2 katten (Humor & Beer) en 2 cavia's. In mijn vrije tijd geniet ik het meest van mijn gezinnetje en de diertjes die we hebben en vinden we het heerlijk om er met de camper op uit te trekken.

Werkwijze

Zien jullie ook de meerwaarde van een professionele video met jullie kleine in de hoofdrol? Neem dan telefonisch of via e-mail contact met me op. Ik werk altijd op locatie, ik kom dus gezellig op kraamvisite bij jullie thuis (beschuit met muisjes niet nodig hoor ;) ). Zijn de opnames gemaakt dan ga ik thuis met de montage aan de slag en is het resultaat, afhankelijk van jullie pakketkeuze, uiterlijk binnen 10 werkdagen beschikbaar.