In 1 woord WAUW!! 😍 Wendy is bij ons geweest toen onze Lowen 9 weken oud was. En wauw, het eindresultaat was nog mooier dan verwacht! Wat een prachtige beelden heeft ze gemaakt van allerlei momenten van ons als gezin. Zo mooi om terug te zien en zelfs de kleinste details zijn vastgelegd.

De zelf gekozen muziek erbij maakt het compleet. Bij het bekijken worden we iedere keer weer tot ontroering gebracht! Wendy nogmaals bedankt voor de prachtige beelden die voor ons altijd een onwijs mooie herinnering zullen blijven!

Denise & Denny | Ouders van Lowen

Werken met Wendy was een en al plezier, we voelden ons ontzettend op ons gemak in haar prettige aanwezigheid en zonder dat we het door hadden volgde zij ons in huis tijdens ons normale dagritme. Toen wij de film ontvingen rolden de tranen over onze wangen, sprakeloos en vol emotie bekeken wij keer op keer de beelden! De film geeft letterlijk een blik in ons leven en op een prachtige en subtiele manier werden ogenschijnlijke kleine maar voor ons de meest waardevolle momenten vastgelegd, zonder dat wij het zelf door hebben gehad.

Wendy laat in de film zien oog voor gevoel, stijl en detail te hebben en heeft ons gezin op een natuurlijke en betoverend mooie manier vastgelegd. Van muziekkeuze tot aan de belichting, van ontroering tot aan gezelligheid, alles aan de samenwerking klopte, met als resultaat een onbetaalbare geweldige film!

Sapna & Ivo | Ouders van India Faye

Toen onze zoon Luca 2 weken oud was heeft Wendy voor ons een newborn video gemaakt. Wendy is een ontzettend leuke en lieve persoonlijkheid. Ze is erg goed en leuk met kinderen en wij (evenals onze dochtertjes van 3 en 1 jaar oud) voelden ons direct op ons gemak. Ongelofelijk hoe Wendy in een clip van een paar minuten ons gezinsleven zo mooi en natuurlijk heeft kunnen weergeven, gewoon door een paar uur met ons gezin ' mee te draaien' . Dit heeft voor hele mooie en waardevolle beelden gezorgd waaruit ook blijkt dat Wendy echt oog voor detail heeft! We zijn ontzettend blij met het eindresultaat en kijken de video regelmatig terug. We zijn Wendy dan ook enorm dankbaar voor deze bijzondere, blijvende herinnering!

Carina & Lorenzo | Ouders van Luca

Ik heb je ontmoet tijdens de bruiloft van mijn zusje en zwager. Wij hebben samen die dag mogen vastleggen. Jij met je videocamera en ik met mijn foto’s. Die dag was ik al fan van je. Wat ben je een leuk mens! En daarbij; de video’s die jij maakt komen zo binnen. Die zijn zo mooi. Diezelfde avond bedacht ik me; dat wil ik straks als onze tweede zoon is geboren. In plaats van een New Born fotoshoot…een New Born video. Ik zag die dag dat een video van jou zoveel meer kan zeggen dan alleen een foto. En gelukkig wilde je komen, half september, toen onze kleine Bram twee weekjes oud was. Die middag was zo gezellig, knus en zo vertrouwd. Wij deden onze eigen dingetjes en jij liep daar heel rustig in mee. Met als resultaat: een prachtige en blijvende herinnering voor altijd.

Ik heb het vaak geroepen; dit is het mooiste cadeau dat ik mijzelf ooit heb gegeven. Ik ben zo dankbaar en blij dat jij die kleine maar o zo bijzondere momenten heb weten vast te leggen. Die vergeten we nu echt nooit meer!!! Dank je wel daarvoor en hopelijk tot nog een keer.

Tamara & Erik | Ouders van Bram

Ruim vier maanden geleden is onze dochter Sophie geboren en nog steeds zijn wij heel blij met de Newbornvideo die Wendy bij/van ons heeft gemaakt! Mensen zeggen altijd 'Wat gaat de tijd toch snel', maar nu lijkt de tijd helemaal voorbij te vliegen en hoe mooi is het dan om zo'n unieke video van een hele bijzondere periode te hebben.

Sophie was twee weken oud toen Wendy bij ons kwam filmen. Ondanks dat voor ons ook alles nog nieuw was, voelde het heel vertrouwd en gezellig met haar bij ons in huis.

Van tevoren had ik bepaalde verwachtingen en daar heeft Wendy volledig aan voldaan! Ze had zelfs nog veel eerder dan verwacht onze video klaar, dus dat was een mooie meevaller. Al met al dus geen seconde spijt van onze beslissing om door Wendy een Newbornvideo te laten maken!

Jennifer & Menno | Ouders van Sophie

Wendy heeft van onze beide dochters inmiddels een supermooie newbornvideo gemaakt. Lieve Wendy, wat heb je ontzettend veel talent! Je ziet precies waar je moet zijn en hebt zoveel oog voor mooie shots. Je zorgt ook dat iedereen zich op zijn/haar gemak voelt, zowel wij als papa en mama als (in ons geval) de oudere zus. Dat zorgt voor een heel fijne en ontspannen sfeer die je perfect weet vast te leggen op beeld. Je wist precies de sfeer op te roepen die we voor ogen hadden met de muziek die we onder de video’s hadden uitgekozen. We zijn zo ontzettend blij met deze mooie herinneringen, ik kan blijven kijken en het ontroert me elke keer weer! De filmpjes zijn allebei zo ‘echt’ en puur, het had niet mooier gekund. Super bedankt, ik raad iedereen Wendy aan, een kanjer is het!

Annika & Peter | Ouders van Emily & Féline

In 2015 heeft Wendy een prachtige video gemaakt van onze bruiloft. Met de komst van ons zoontje Quinn kon een new born video natuurlijk niet uitblijven. Wat een mooie en lieve video is het geworden. Wendy is een hele spontane en lieve dame waarbij je je direct op je gemak voelt. Het was voor ons alsof er een vriendin over de vloer kwam die we al lang niet hadden gezien. De middag was dan ook ontspannen en gemoedelijk en dat was ook voor onze kleine Quinn heel fijn.

Wendy is een ster in wat ze doet. Ze weet precies die mooie momenten vast te leggen. Kleine details worden niet over het hoofd gezien en alle beelden worden perfect gemonteerd op de muziek. We waren helemaal in de wolken toen we het eindresultaat zagen. De video is puur en sprankelend. Een mooier aandenken aan deze bijzondere tijd is er denk ik niet.

Joyce & André | Ouders van Quinn