Joyce & André | Ouders van Quinn

"In 2015 heeft Wendy een prachtige video gemaakt van onze bruiloft. Met de komst van ons zoontje Quinn kon een new born video natuurlijk niet uitblijven. Wat een mooie en lieve video is het geworden. Wendy is een hele spontane en lieve dame waarbij je je direct op je gemak voelt. Het was voor ons alsof er een vriendin over de vloer kwam die we al lang niet hadden gezien. De middag was dan ook ontspannen en gemoedelijk en dat was ook voor onze kleine Quinn heel fijn.

Wendy is een ster in wat ze doet. Ze weet precies die mooie momenten vast te leggen. Kleine details worden niet over het hoofd gezien en alle beelden worden perfect gemonteerd op de muziek. We waren helemaal in de wolken toen we het eindresultaat zagen. De video is puur en sprankelend. Een mooier aandenken aan deze bijzondere tijd is er denk ik niet."
 

Tamara & Erik | Ouders van Bram

"Ik heb je ontmoet tijdens de bruiloft van mijn zusje en zwager. Wij hebben samen die dag mogen vastleggen. Jij met je videocamera en ik met mijn foto’s. Die dag was ik al fan van je. Wat ben je een leuk mens! En daarbij; de video’s die jij maakt komen zo binnen. Die zijn zo mooi. Diezelfde avond bedacht ik me; dat wil ik straks als onze tweede zoon is geboren. In plaats van een New Born fotoshoot…een New Born video. Ik zag die dag dat een video van jou zoveel meer kan zeggen dan alleen een foto. En gelukkig wilde je komen, half september, toen onze kleine Bram twee weekjes oud was. Die middag was zo gezellig, knus en zo vertrouwd. Wij deden onze eigen dingetjes en jij liep daar heel rustig in mee. Met als resultaat: een prachtige en blijvende herinnering voor altijd.

Ik heb het vaak geroepen; dit is het mooiste cadeau dat ik mijzelf ooit heb gegeven. Ik ben zo dankbaar en blij dat jij die kleine maar o zo bijzondere momenten heb weten vast te leggen. Die vergeten we nu echt nooit meer!!! Dank je wel daarvoor en hopelijk tot nog een keer."

 

Carina & Lorenzo | Ouders van Luca

"Toen onze zoon Luca 2 weken oud was heeft Wendy voor ons een newborn video gemaakt. Wendy is een ontzettend leuke en lieve persoonlijkheid. Ze is erg goed en leuk met kinderen en wij (evenals onze dochtertjes van 3 en 1 jaar oud) voelden ons direct op ons gemak. Ongelofelijk hoe Wendy in een clip van een paar minuten ons gezinsleven zo mooi en natuurlijk heeft kunnen weergeven, gewoon door een paar uur met ons gezin ' mee te draaien' . Dit heeft voor hele mooie en waardevolle beelden gezorgd waaruit ook blijkt dat Wendy echt oog voor detail heeft! We zijn ontzettend blij met het eindresultaat en kijken de video regelmatig terug. We zijn Wendy dan ook enorm dankbaar voor deze bijzondere, blijvende herinnering!"

 

Sapna & Ivo | Ouders van India Faye

"Wendy heeft voor ons een newborn film gemaakt met in de hoofdrol onze 4 weken jonge dochter India Faye.

Werken met Wendy was een en al plezier, we voelden ons ontzettend op ons gemak in haar prettige aanwezigheid en zonder dat we het door hadden volgde zij ons in huis tijdens ons normale dagritme.

Toen wij de film ontvingen rolden de tranen over onze wangen, sprakeloos en vol emotie bekeken wij keer op keer de beelden! De film geeft letterlijk een blik in ons leven en op een prachtige en subtiele manier werden ogenschijnlijke kleine maar voor ons de meest waardevolle momenten vastgelegd, zonder dat wij het zelf door hebben gehad.

Wendy laat in de film zien oog voor gevoel, stijl en detail te hebben en heeft ons gezin op een natuurlijke en betoverend mooie manier vastgelegd. Van muziekkeuze tot aan de belichting, van ontroering tot aan gezelligheid, alles aan de samenwerking klopte, met als resultaat een onbetaalbare geweldige film!"